Ревидирана верзија наскоро...

Процесирање на кантови

Со компјутерски управувани машини кои имаат автоматска промена на алати можеме да ги изработуваме следните профили на кантови со висока прецизност. Исто така имаме можност за изработка на кантови по желба на нашите клиенти.