Процесирање на метали

Со новата компјутерски управувана CNC машина за сечење метал, како и вико квалитетниот кадар за заварување (TIG и MIG), на нашите клиенти им нудиме услуги и решенија за метални конструкции, вентилирани фасади и заварување.