Површинска обработка

Со широката линија за полирање, како и со широката линија за палење, хонирање, пескарење и штоковање, можеме да понудиме најразлични површински обработки на природниот камен. 

Brushed surface

Leather surface

Hydro surface

Honed surface

Polished surface